top logo
header divider
  Hej gæstForside
header divider
Nyheder
header divider
Kalender
header divider
Billeder
header divider
Min Side
header divider
Lørdag den 17 November, 2018  
header divider

top left
 Menu
top right
pixel
Forside
Information
Grenene
Nyheder
Kalender
Forældreinfo
Billeder
Arrangementer
Download
Links
Kontakt
Webmail
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Login
top right
pixel
  


 Login problemer?
 Ny bruger? Registrer!
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Online
top right
pixel
Der er ingen brugere online:)

Du er en ukendt bruger. Du kan blive registreret gratis ved at klikke her
Der er 32 gæster online !
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Nyhedsbrev
top right
pixel
Du skal være registreret bruger for at kunne få vores nyhedsmail.
Du kan registrere dig her.

pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Dagens Citat
top right
pixel

Der må være mere i tilværelsen end at æde, drikke og sove! - Men jeg håber det ikke

-- Garfield
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Søg
top right
pixel

pixel
bottom left pixel bottom right

 


Dette er Emne:Trop
Følgende er Nyheder udgivet under Emnet:


Vis alle nyheder med dette emne

top left
Lejr
top right
pixel
Posted by Admin on Onsdag den 01. Sep 2010 - kl. 23:52
pixel
pixel
Trop

Sejerø

Fredag

Vi mødtes i lokalerne klokken 13.45. Vi ventede og ventede på at Carsten skulle komme, og endelig kom han, så var det bare at putte cyklerne op i traileren og komme derud af. Vi kørte af landevejen det meste af vejen, så vi så marker og marker og mente helt bestemt, at det var Allan der fes hele tiden. Belinda og ´Jacqueline faldt i søvn ind imellem.

Ankomst til havnsø, stilte vi Allans bil og gik direkte til traileren for at få te og kaffe mm skønt, senere gik Gitte, Belinda, Jane og Jacqueline ombord, mens Carsten, Dan og Allan kørte bilen med traileren ombord på færgen og de skulle slanke sig ud af bilen, da færgen var pakket så godt.

Vi sejlede et stykke tid og hyggede os med at sidde ude og spise madpakker, kontrolløren kom og blev helt forvirret over at Gitte stod og forklarede ham, hvad for nogle billetter vi skulle have, det lykkedes da til sidst.

Vi blev sat hver for sig med et papir i hånden, det var nogle koder som vi skulle løse, der stod noget forskelligt på hver, om hvad vi skal blive bedre ti, alle fik da løst dem og Allan lærte at løse koder, godt gjort.

Spændingen var høj vi glæde os alle sammen til at se Sejerø igen, jubii vi var i havn, og det første Jacqueline sagde var , det her kan jeg godt huske hehe.

Cyklerne frem og cykle ned til shelterne, vi mødte Hanna på vejen, som udlejer shelterne.

Ankomst til shelterne, der ser fint ud, andet end at bålpladsen stod alt for tæt på shelterne så vi lavede en deal at hvis vi skulle lave en ny bålplads skulle vi bo der gratis, så det gjorde vi, lederne gik, Dan gravede til bålplads, mens Allan, pakkede ud og lagde brænde på plads, Jacqueline og Jane satte bressinging op foran den shelter vi skulle sove i.

Endelig blev vi færdige med vores pligter og var trætte men meget sultne, så vi fandt sennep og ketchup + ristede løg frem, så kom Carsten og kørte os op til Gitte og Belindas hus,så vi kunne se hvor det var og puha sved på panden af at se den bakke derop til Gitte, det var flot. Gitte havde sørgede for kartoffelsalat og pølser mums det var lækkert.

Senere blev vi kørt tilbage til shelteren hvor vi tissede i sådan et rundt skur agtig, hvor udenfor havde vi sat en spand med vand og en håndsæbe ved siden af, så man kunne vaske sine fingre, men puha det var koldt. Godnat..puh hvem er det der lugter puh men godnat.Lørdag

Gaaab godmorgen, drengene stod lige så stille op og gik ud og begyndte at lave bål, til morgenmad, der skulle smøres gryder ind, ad det er fedtet. Pigerne stod op og tog tøj på og kom ud og hjalp drengene med morgenmad. Vi skulle lave kaffe uden tragt, det gik ikke så godt, så der var 2dl. Kaffe og masser af kaffegrums i kanden. Så var der morgenmad og lederne kom ned og spiste, Carsten drillede selvfølgelig Dan med at putte rosiner i Dans havregrød. Carsten tog kaffen, men kunne ikke lide den, da der var meget grums i.

Efter maden var der opvask og oprydning, derefter fik vi 20 spørgsmål, frugt og vand og op på cyklen og af sted. Vi kørte til kirken først, Jane og Jacqueline blev skubbet ind imellem af drengene super dejligt, tak for hjælpen drenge. Første stop kirken, pæn hvid kirke, der fandt vi lidt oplysninger vi skulle bruge, overfor kirken har der ligget en skole, hvor der nu er toiletter som vi da lige skulle besøge. Næste stop havnen, der spurgte vi dem der ejer kiosken nu, om de kunne nogle af spørgsmålene, det kunne de da + vi havde fundet nogle brochurer på vejen, som vi sad og kiggede i, lige pludselig kom ejeren af butikken ud og sagde, ham der er der han ved en mase, så Allan løb hen og spurgte ham om nogle ting. Nu skulle vi finde en mand der har er en mølle i haven og sjovt skægt, fundet Allan gik ind af havelågen til ham, han havde ikke lige tid nu men han ville da gerne lige se spørgsmålene, så Jane gik derind, også løb der en hund ud til havelågen, så Jacqueline og Dan gik 3 skridt væk fra hegnet for vi syntes det var en dræberhund. 10minutter senere kom Allan og Jane ud og havde fået svar på nogle ting med dinosauren og elefanten.

Dan og Jacqueline havde set der var en super brugsen, som vi blev nød til at kigge nærmere på, så det gjorde vi, vi købte kanel gifler og kakao. Så cyklede vi ned til museet, hvor Allan og Dan gik ind og spurgte om de sidste spørgsmål også var vi færdige, vi cyklede tilbage til Gittes hus, men hende og Carsten var i nede i byen. Vi kørte tilbage til vores shelter og sad og drak saftevand og spiste kiks, Allan og Dan flyttede jord, mens Jane og Jacqueline sad og sang. Gitte ringede og sagde at nu var der frokost, så vi fandt de ting vi skulle have med derop. Efter frokost da klokken var 14 cyklede vi ned til stalden og så de nye køer, vi kom tilbage en time efter, der skulle vi prøve at malke køer, så vi hev i deres patter, alle var utro hehe med en ko. Super sjovt og anderledes, vi så endda arla vognen.

Senere kørte vi tilbage til Gitte for at hente maden, derefter tilbage til lejren og starte med at lave mad, endelig var maden færdig (spaghetti med kødsovs og brød) og lederne kom 4minutter over 6. Carsten fik viskestykke på som hagesmæk, han sagde at han var på restaurant, med hul i bukserne mellem benene. Nej hvor vi alle sammen sultne, så der blev spist og drukket saftevand.

Så var der Igen igen opvask, den blev taget, alle hjalp.

Nu var det Allans tur til at tage økse mærket, så han skulle øve økse sammen med Carsten, Allan fik kløvet mange hukke blokke over, men en masse brænde også.

Nu cyklede vi til havnen, alle var meget trætte og Jacqueline havde o­ndt i bene. Vi ankom til havnen og alle fik is.

Jacqueline faldt i søvn på bænken og blev kørt tilbage til lejren mens de 3andre cyklede.

Vi tændte et bål for at hygge og få varmen, 1time efter gik lederne tilbage til huset, mens vi andre snakkede og kiggede ind i bålet. Allan og Jacqueline gik til køjs, 5minutter efter kom Jane også Dan, også var der prutte kamp.

Godnat.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>

Søndag

Pigerne stod op og lavede morgenmad, mens drengene lå og snurrede videre, da vi ventede på at vandet kogte begyndte vi på at tage bressingingerne ned og vække drengene. Alle hjalp alle med at pakke sammen, kaffen gik galt igen, ingen kaffe til Carsten. Der blev spist og spist + vasket op.

Efter opvasken fik vi 10nye spørgsmål, hvor vi skulle cykle 6km. Ned til fyret, dejlig lige tur, med nogle sjove dyr, der larmer lige så meget som en hønse gård.

Endelig ved fyret vi læste skiltet deroppe og slog os ned, med frugt og kiks. Vi kørte videre til kirken, vi var inde og se den, den er ikke særlig stor men lille og flot, der tog vi nogle brochurer og satte os ud på bænken og løste de sidste opgaver.

Derfra gik turen til Gittes hus, vi tog selvfølgelig den lette vej, da vi alle var trætte, der var frokost mums det lækkert.

Turen gik til havnen vi ventede på færgen men i mellem tiden fes vi lige om kap. Færgen kom og vi gik ombord, slappede af på vej hjem og Carsten gav sodavand tak. Allan gik omkuld på færgen.

Vi landede i havnsø hvor turen ellers gik til lokalerne, vi halv sov på vejen.

Endelig landede vi i lokalerne og pakkede ud.

Vi fik mærker og farvel og tak.

Vi cyklede cirka 45km. Og av vores røve… vi havde o­ndt i røven en uge efter…

Men tak for en fed, hyggelig og god weekend.pixel
bottom left
 ·   ·  33 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
En lille hilsen fra Forlev
top right
pixel
Posted by rene on Tirsdag den 03. Apr 2007 - kl. 18:05
pixel
pixel
Trop Så drikkes der flydende energi i form af vanillecreme

pixel
bottom left
 ·   ·  1 Læs ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
STore Vejleå Sejlads
top right
pixel
Posted by rene on Tirsdag den 13. Jun 2006 - kl. 06:12
pixel
pixel
Trop I den forgangne weekends dejlige sol, deltog Hvidovrespejderne i Store Vejleå Sejladsen med en båd.Drengene (Anders og Tobias) kom ind på en flot 8. plads. De gik det meste af vejen i åen Se mere her

pixel
bottom left
 ·   ·  1 Læs ·  Send denne artikel som mail
bottom right

top left
Noget vi har lært på en spejder lejr
top right
pixel
Posted by Jyden-Tain on Tirsdag den 08. Nov 2005 - kl. 23:23
pixel
pixel
Trop Dette er hvad ørnene, som er patruljen med de ældste storspejdere, skriver lettere redigeret af deres ledere.

Jeg har lært at bruge Bedstemorslov. Loven siger at man skal sige 3 gode ting om det man har lavet, den pågældende dag, til PL'en (*2) og give ham/hende en udfordring til en anden gang. Udfordringen vil være at noget negativt vendt til noget positivt fx. "du kan ikke få folk til at lave noget" bliver til "du skal prøve at få alle folk til at lave noget" (som så er udfordringen til en anden gang)

Jeg har lært at bruge et kompas og se på et kort og jeg har lært at være PL(*2). Jeg kan lave en abehånd (*3) og mange andre knob. At sammenarbejde i pressede situationer har jeg også lært til spejder og mens jeg fik alt dette smækket i bøtten har jeg lært en masse cool mennsker at kende. Desuden har jeg lært at dele med andre mennesker/folk.

Så STORT...! Jeg lærte at bygge et køkkenbord, fedtfælde og at være PL. Jeg har lært at sammenarbejde med andre og ikke kun mig selv. På Gurredam lærte vi batik (en måde at farve tøj på). At finde knogler i uglegylb har jeg også prøvet (uglegylb = Bræk fra en ugle bvadr c",)

Jeg har lært at gå efter GpS, MTV (mæt, tør, varm) fik jeg lært, for det er utrolig vigtigt på en hejk. Jeg har prøvet at lave flere forskellige bivuaker (*4). Jeg har lært og prøvet at lave mad under de mest uhygiejniske forhold. At sammenarbejde i pressede siturationer har jeg lært og gjort. Jeg har lært at slå telt op i alt slags vejr og alt imens jeg lavede alt dette har jeg lært en masse fede mennesker at kende.

*1 findes ikke, det er derfor den ikke er skrevet på
*2 PL er en forkortelse. Pollafyl La er der ikke tale om her men en Patrulje Leder, Den i patruljen der skal få det hele til at fungere, den der har overblikket i en give situration.
*3 abehånd er hånden på en orangutang, bavian, Hr. Nielson med flere, men i spejderverdenen er det et middelsvært knob der giver rigeligt udfordring til den der blot har erfaring i at snøre sko...
*4 Bivuark er ikke en ark som Noas, heller ikke et reolsystem. Det er et simpelt, primitivt og velfungerende sted at sove. Lidt som et telt's funktion, bare med lidt bedre udluftning c",)pixel
bottom left
 ·   ·  4 hits ·  Send denne artikel som mail
bottom right

 
top left
 Kalender
top right
pixel
<< november 2018 >>
M T O T F L S
29 30 31 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 01 02

Arrangementer i dag


Kommende arrangementer

søn, 18 november 2018
fre, 23 november 2018
lør, 24 november 2018
søn, 25 november 2018
søn, 02 december 2018
søn, 09 december 2018
tir, 18 december 2018
lør, 22 december 2018
søn, 23 december 2018
man, 24 december 2018
tir, 25 december 2018
ons, 26 december 2018


[ Søg ]
pixel
bottom left pixel bottom right

top left
 Nyheder fra DDS
top right
pixel

Læs mere
pixel
bottom left pixel bottom right

header divider
 
header divider
Xanthia theme byDynaWerx

Web site powered by PostNuke ADODB database library PHP Language

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest (c) 2004 by me
This web site was made with PostNuke, a web portal system written in PHP. PostNuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
You can syndicate our news using the file backend.php